Battlefield 2042’s gratis seizoenspas bevat een enorme hoeveelheid content

Battlefield 2042

Als je tegenwoordig mee wilt spelen met de top, dan moet je op zijn minst een battle pass aanbieden, en als het even kan die boordevol content steken. En dat zou wel best eens het geval kunnen zijn wat betreft Battlefield 2042. Gratis zelfs…

Volgens, je kent hem ondertussen wel, de bekende Battlefield-leaker Tom Henderson, heeft hij de details over de post launch content en, meer nog, volgens hem zou dat allemaal gratis zijn.

Henderson beweert dat Battlefield 2042 een voorbeeld zal nemen aan Call Of Duty, door om de paar maanden volledig gratis seizoenscontent uit te brengen. Zo zouden we, volgens hem, elk seizoen kunnen rekenen op twee nieuwe maps, een nieuw speelbaar personage, verhaalgedreven updates, nieuwe wapens en voertuigen, en twee nieuwe klassieke maps voor Portal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)