Nostalgie troef in Ghostbusters Afterlife-trailer

Ghostbusters Afterlife

Als ik mijn leven kon herdoen, dan zou ik een Ghostbuster worden. Met een coole bak en gear, samen met mijn maten de straten schoonvegen van alles wat ook maar een beetje op een spook lijkt. Ik denk dat ik elke dag wel overuren zou mogen draaien… Maar bon, het mocht niet zijn en het dichtste wat ik bij een Ghostbuster kom is dus de films.

En er zit dus een nieuwe film aan te komen, namelijk Ghostbusters Afterlife. Het verhaal, dat een link heeft met het origineel, gaat als volgt: wanneer een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aankomen in een klein stadje, beginnen ze hun connectie te ontdekken met de originele ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader achterliet.

En voor de fans, ook Slimer is weer van de partij!

De film draait vanaf november 2021 in onze bioscopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)