Hot Wheels Unleashed-trailer pakt uit met indrukwekkend wagenpark

Nog heel even volhouden, en dan kunnen we onze jeugd herbeleven in ontwikkelaar Milestones Hot Wheels Unleashed. Voor het zover is willen we echter graag weten met welke autootjes we aan de slag kunnen.

Nu wil het toeval dat Milestone vandaag een trailer vrijgeeft waarin het wagenpark centraal staat. En dat wagenpark bevat heel wat coole autootjes zoals K.I.T.T. (kom niet zeggen dat je K.I.T.T. niet kent), Snoopy uit Peanuts, een DeLorean (Back to the Future) of de Party Wagon uit Teenage Mutant Ninja Turtles.

Dit alles en nog veel meer bovenop het gekende Hot Wheels-aanbod, of met andere woorden een shitload aan coole voituurkes om uit de bol mee te gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)