PUBG wordt binnenkort free-to-play volgens bekende leaker

PUBG Battlegrouds

Laat ons eerlijk zijn, het succes van het battle royale-genre is voor een stuk te danken aan het feit dat het merendeel van de games gratis speelbaar is. Toch zijn er nog een paar games in het genre die betalend zijn, zoals PUBG. Maar daar zou binnenkort veranderin in komen.

Via zijn Twitter-pagina laat Twitteraar PlayerIGN namelijk weten dat PUBG in de toekomst mogelijk free-to-play zou worden.

De beslissing hieromtrent is afhankelijk van de feedback van de spelers. Volgende maand zal het team achter PUBG uitpakken met een free-to-play-week, de reacties afwachten en dan een beslissing nemen.

Er waren al eens plannen in 2019 om free-to-play te gaan met PUBG maar dat feestje ging toen niet door.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)