Netflix werkt aan een Pokémon live action-serie

Pokémon

Ze zitten daar niet stil bij Netflix de laatste weken. Volgens nieuwe geruchten zou het bedrijf momenteel druk in de weer zijn met een Pokémon live action-serie.

Volgens de showbizz-website Variety zou Joe Henderson de man aan het roer zijn achter deze productie.

Henderson is trouwens geen onbekende voor serieliefhebbers want de man werkte onder andere aan Graceland, Almost Human, White Collar, 22.11.63, en meest recent aan Lucifer.

Nu Netflix zijn zinnen op gaming heeft gezet, reeds een aantal animatiereeksen rond games zoals Dragon’s Dogma, Resident Evil Infinite Darkness of Castlevania in zijn portfolio heeft en werkt aan nieuwe producties zoals The Witcher: Nightmare of the Wolf, is er zeker plaats voor Pokémon.

Maar zoals gezegd dit is allemaal nog niet bevestigd, dus Pokémon-fans moeten nog even wachten voor ze een vreugdedansje doen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)