World War II squad shooter Hell Let Loose nu officieel beschikbaar

Hell Let Loose

Het gaat reeds een tijdje ontzettend hard voor de WWII-shooter Hell Let Loose via Steam Early Access. Vanaf vandaag echter is de game officieel beschikbaar op Steam en speelt hij mee met de grote jongens.

Bij die launch hoort ook een nieuwe update en die voegt meteen twee nieuwe mappen toe, namelijk Kursk en Stalingrad, meer dan 20 nieuwe wapens en gadgets, vier nieuwe voertuigen en de intrede van de Russische troepen.

Het team van ontwikkelaar Black Matter voegt er nog aan toe dat dit slechts het begin is voor hun game. Ze blijven keihard werken en willen van Hell Let Loose de ultieme WWII-shooter maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)