Dead by Daylight Tome VIII-update trailer

Dead by Daylight

Er zijn zo van die games waarvan je weinig verwacht en waarvan na launch blijkt dat ze verdomd interessant zijn. Dat is ook voor Dead by Daylight het geval.

Dead by Daylight, dat ondertussen reeds zijn vijfde verjaardag viert trouwens, krijgt er vanaf morgen 28 juli op console en pc, weer wat content bij. Dit onder de vorm van de Tome VIII-update.

Ontwikkelaar Behaviour Interactive serveert ons naar aanleiding hiervan een nieuwe trailer waarin wordt gehint naar een uitgebreidere lore voor The Clown, evenals nieuwe cosmetics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)