fbpx

The Walking Dead Season 11-trailer onthult op San Diego ComicCon

Nog 1 seizoen, en dan zou het over en uit zijn voor Rick Grimes en zijn vrolijke bende. Maar voor het zover is, staat er ons nog een pak spanning, en vooral veel walkers te wachten…

Eigenlijk kan ik hier na het bekijken van deze schokkende trailer niet veel woorden aan kwijt. Ik heb alle afleveringen, en dus ook seizoenen, gezien en ik ben razend benieuwd hoe het allemaal af zal lopen in Season 11. Afgaand op deze trailer, nope ik zwijg…

Geniet alvast van deze Death March…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d