fbpx

AMC gunt ons een eerste blik op The Walking Dead World Beyond Season 2

Ook The Walking Dead: World Beyond komt aan zijn einde, en dit na slechts twee seizoenen. Niet omdat het geen succes zou zijn, gewoon omdat dit het plan was. AMC onthulde op San Diego ComicCon alvast een eerste trailer voor het tweede seizoen.

The Walking Dead World Beyond is, zoals je al kunt vermoeden, een spin-off op The Walking Dead. De serie neemt ons mee naar Nebraska, en dit tien jaar na de zombie-uitbraak.

Centraal staan vier tieners, of zoals ze omschreven worden “de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps zoals wij die kennen. Sommigen zullen helden worden. Sommigen zullen schurken worden. Op het einde zullen ze allemaal voor altijd veranderd zijn. Volwassen en gecementeerd in hun identiteit, zowel goed als slecht…

Zelf heb ik de serie niet bekeken maar de trailer ziet er niet slecht uit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: