Chucky wil met je spelen in zijn nieuwe TV-serie

Chucky TV Series

Nee, ik ben geen fan van Chucky. Sinds ik die film, of toch een stuk ervan, op school heb gezien in het 3e leerjaar, heb ik een afkeer van alles wat met die film te maken heeft.

Toch heeft die enge pop een grote schare fans en voor hen is er goed nieuws. Tijdens Comic-Con werd namelijk een eerste trailer getoond van een TV-serie met Chucky in de hoofdrol.

Deze serie zal zich afspelen na de zeven uitgebrachte Child’s Play-films en zal geen banden hebben met de reboot uit 2019.

Tijdens Comic-Con@Home 2021 werd ook een korte documentaire uitgezonden waarbij er teruggekeken wordt naar wat Chucky allemaal teweeg gebracht heeft. The Legacy of Chucky kan je hieronder bekijken:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.