fbpx

Paramount+ onthult Star Trek Prodigy-trailer

Als ik nog 1 droom heb, dan is dat ooit een bezoek te kunnen brengen aan San Diego ComicCon. Ook het voorbije weekend viel er weer het een en het ander te ontdekken, waaronder deze Star Trek Prodigy-trailer.

Deze nieuwe CGI-animatieserie zal worden uitgezonden op Nickelodeon, en doet ons vooral wat denken aan Star Wars: The Clone Wars en Jurassic World: Camp Cretaceous.

Tip: kijk de trailer helemaal uit…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d