Resident Evil-fans moeten Tormented Souls zeker in de gaten houden

Donkere gangen, vreemde wezens, vreemde geluiden en andere creepy stuff. Je vindt het niet alleen in games als Resident Evil, getuige daarvan deze Tormented Souls-trailer.

Fans van het betere horrorwerk kunnen deze Tormented Souls, de naam alleen al, dus maar beter in de gaten houden…

In Tormented Souls onderzoekt een vrouw, Caroline Walker, de verdwijning van een tweeling in het Winterlake Mansion. Tijdens haar onderzoek wordt Caroline midden in de nacht wakker, naakt in een badkuip, en aangesloten op medische apparatuur. Ze moet nu de onheilspellende gangen en kamers van Winterlake Mansion verkennen. En daarbij uiteraard rekening houden met wat er zich in de donkere gangen van Winterlake Mansion kan schuilhouden…

Tormented Souls komt in Q3/2021 naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)