Nieuwe Deathloop-trailer toont pre-order bonussen en Deluxe Edition-goodies

Deathloop

Eerlijk? Deathloop, ik voel ‘em niet. De meeste Pragalicious-redacteurs denken daar echter anders over. Zij kijken immers reikhalzend uit naar de release van de game. Fans die deze titel willen pre-orderen kunnen een heleboel extra’s verwachten.

Vandaag hebben Arkane en Bethesda de pre-orde trailer vrijgegeven voor hun Deathloop. Daarnaast maken beide partijen ook bekend welke goodies je kan verwachten als je de Deluxe Edition in huis haalt.

Pre-Order Bonussen:

  • Unique Weapon: Royal Protector Machete (PS5 Exclusive)
  • Character Skin: “Storm Rider” Colt
  • One Trinket (equippable buff)

Deluxe Edition Bonussen:

  • Unique Weapon: Transtar Trencher (PS5 Exclusive)
  • Unique Weapon: Eat The Rich Tribunal
  • Unique Weapon: .44 Karat Fourpounder
  • Character Skin: “Party Crasher” Colt
  • Character Skin: “Sharp Shooter” Julianna
  • Original Game Soundtrack Selections
  • Two Trinkets (equippable buffs)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)