Nieuwe details en trailer voor Ghost of Tsushima’s Iki Island Expansion

Naast een director’s cut krijgt Sucker Punch’ Ghost of Tsushima ook een expansion getiteld Iki Island. Vandaag lost de studio nieuwe details én een trailer voor deze uitbreiding.

Centraal in deze uitbreiding staat een nieuwe vijand genaamd The Eagle. Daarnaast wordt hoofdrolspeler Jin geconfronteerd met zijn verleden en dat van zijn clan, terwijl hij het eiland verkent om de Eagle een halt toe te roepen.

Jin’s avontuur begint wanneer hij erachter komt dat een mysterieuze Mongoolse stam erin geslaagd is Iki in te nemen. Aan het hoofd van deze meedogenloze clan staat een sjamaan genaamd, Ankhsar Khatun, The Eagle voor haar volgelingen. En die sjamaan heeft een speciale hobby, namelijk het oogsten van zielen…

Hoe dat er allemaal gaat uitzien dat lees je niet alleen op de blog van de game maar dat zie je ook in onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s