Crash Bandicoot viert 25ste verjaardag met speciale verjaardagsbundel

Crash Bandicoot 4 It's About Time

Er zijn maar weinig gamereeksen die 25 jaar meegaan, maar Activisions Crash Bandicoot is er daar gelukkig eentje van. Dat vraagt dus om een feestje of op zijn minst een speciale editie.

Om die verjaardag in stijl te vieren pakt Activision uit met een speciale verjaardagsbundel met daarin Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Crash Team Racing Nitro-Fueled, and Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Yep, dit alles in 1 vette bundel.

Het enige waar ik niet vrolijk van word is de prijs. De game is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, en kost 199,99 euro op de eerste twee, en 99,99 euro voor de Switch. (Op Xbox heb je momenteel een korting van 60 euro als je snel bent)

Maar bon, dat hebben de echte fans daar graag voor over.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Crash Bandicoot viert 25ste verjaardag met speciale verjaardagsbundel'

  1. Via de MS store was het iets minder dan €65 (voor alle games samen) en ik dacht dat je als PS Plus member ook -50% kreeg maar ben niet zeker.

Reacties zijn gesloten.