Hunt: Shown’s nieuwe map DeSalle is nu live op pc

Hunt: Showdown-spelers kunnen vanaf vandaag, op pc, aan de slag op de nieuwe DeSalle-map. Consolespelers die moeten nog even wachten tot in augustus voor zij aan de beurt komen.

De nieuwe map bevat een nieuwe omgeving en biedt spelers 16 nieuwe locaties om te verkennen. DeSalle is na Stillwater Bayou en Lawson Delta de derde map voor Showdown-spelers.

Het belangrijkste verschil tussen deze kaart en de andere is dat de gameplay verticaal is gericht en dat er meer routes naar de compounds en gameplay-benaderingen zijn. Upper DeSalle en Lower DeSalle, de twee belangrijkste locaties op de kaart, lopen in elkaar over om de kaart een Wild West-gevoel te geven.

Er zijn niet alleen steden om in te vechten, maar ook een landhuis, een steengroeve, een gevangenis en vele andere omgevingen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)