District 9-regisseur werkt aan multiplayershooter

Neil Blomkamp, de regisseur van het iconische District 9, en misschien District 10, Chappie en Elysium, gaat samen met de nieuwe studio Gunzilla werken aan een multiplayershooter.

Neil Blomkamp ken je dus al. Gunzilla bestaat dan weer uit een team van ex Crytek-, Ubisoft- en EA-ontwikkelaars. Mensen met een pak ervaring dus, die samen met Blomkamp, die de functie van chief visionary officer oppakt, aan een gloednieuwe multiplayershooter gaan werken.

Je zou dan meteen denken dat deze zich afspeelt in een setting als District 9 of een andere film van Blomkamp, maar dat is niet het geval laat de man meteen weten. Hij vertelt echter ook niet wat we dan wel mogen verwachten qua setting.

Blomkamp zou ook het achtergrondverhaal schrijven zegt hij. Hij vertelt daarover het volgende “Als je voor meer backstory en world creation zorgt, dan krijg je ook een overtuigendere, awesome wereld om in te spelen

We zijn nu al benieuwd en hopen dat de man ook tijd vrijmaakt om District 10 te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)