Apex Legends Season 10 komt in augustus met een nieuwe Legend

In augustus kunnen Apex Legends-fans zich opmaken voor het tiende seizoen van EA en Respawn Entertainments scifi battle royale shooter. En ook nu weer kunnen ze rekenen op de introductie van een nieuw personage, genaamd Seer.

Apex Legends Season 10, dat als titel “Emergence” meekrijgt, verschijnt dus begin augustus. Vandaag geeft het team al wat informatie over wat we mogen verwachten, en daarbij hoort dus een nieuwe Legend, genaamd Seer.

Seer had geen geluk bij zijn geboorte. Hij werd geboren onder een “slecht voorteken” en werd verbannen vanwege zijn griezelig gloeiende ogen.

Qua krachten kan Seer gebruik maken van geavanceerde microdrones, en het gerucht doet de ronde dat hij de mogelijkheid heeft om unieke informatie over tegenstanders te verzamelen en een soort AoE-aanval te ontketenen.

Hieronder een korte samenvatting van de inhoud van Apex Legends: Emergence…

  • Nieuwe Legende: Seer – Een slecht voorteken wierp een schaduw over Obi’s geboorte: zal zijn licht overleven en uit de duisternis tevoorschijn komen? Met microdrones en het oog van een artiest, ziet Seer kansen die andere Legends misschien missen, en grijpt hij ze op de mooiste manier die hij kan.
  • World’s Edge Map Update – World’s Edge staat aan de vooravond van een aantal grote veranderingen vertelt het team.
  • Nieuw wapen: Rampage LMG – Maak kennis met Rampart’s nieuwste uitvinding, de Rampage LMG, met een verrassende bron van vuurkracht.
  • Ranked Arena’s: Bewijs jezelf als Apex Predator in Arenas of Battle Royale voor de allereerste keer. Of laat zien dat je de ultieme kampioen bent door beide te veroveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)