Finale NBA 2K21 MyTEAM-seizoen nu beschikbaar

De release van NBA 2K22 staat zowat voor de deur. Hoog tijd dus om het lopende NBA 2K21-seizoen af te sluiten en ons op te maken voor de start van het nieuwe. Dat doen ze bij 2K alvast in stijl met de release van Out of This World.

Dat doet de studio nu in samenwerking met de film Space Jam: A New Legacy.

Spelers kunnen speciale kaartpakketten kopen met de sterren uit de aankomende film Space Jam: A New Legacy. Ballers kunnen vier NBA-sterren uit de film, Damian Lillard, Klay Thompson, Anthony Davis en LeBron James, aan hun collectie toevoegen met uniek artwork uit de film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)