Cryteks Hunt: Showdown krijgt er binnenkort een nieuwe map bij

De fans van Crytek (Crysis) teambased horrorshooter Hunt: Showdown krijgen er deze zomer met update 1.6 een nieuwe map bij, genaamd DeSalle.

DeSalle bevat zestien verschillende gebieden, waaronder twee steden, een watermolen, een scheepswerf, een mijn en meer. Er zijn genoeg locaties voor jou en je team om jacht te maken op de loot, monsters af te maken en vooral het vijandelijke team uit te schakelen.

De map krijgt ook een nieuwe vijand, namelijk de nieuwe Miner Grunt die je kan verblinden met zijn helmlamp.

Daarnaast bevat de update uiteraard ook de nodige fixes en updates om de game weer wat beter te maken.

Niet bekend met de game? Hunt: Showdown is een competitieve first-person PvP bounty hunting game met zware PvE-elementen, van de makers van Crysis. Het spel speelt zich af in de donkerste uithoeken van de wereld en biedt de spanning van survivalgames in een match-based format.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)