The Witcher: Nightmare of the Wolf vanaf 23 augustus op Netflix

Naast het tweede seizoen van The Witcher, dat start op 17 december, is er binnenkort nog meer te zien voor The Witcher-fans op Netflix.

De animatiereeks The Witcher: Nightmare of the Wolf is immers vanaf 23 augustus te bekijken via de streamingdienst.

The Witcher: Nightmare of the Wolf brengt een verhaal dat zich afspeelt voor alle gebeurtenissen in de Netflix-serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)