Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt op 17 december

Netflix had met The Witcher een enorme hit te pakken. Iedereen maakte op die manier kennis met de verhalen van The Witcher, de hekser, Geralt van Rivia uit het brein van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski.

Ook de verkoop van de games die gebaseerd zijn op deze verhalen werden meteen terug populair en door miljoenen spelers gespeeld. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de Amerikaanse streamingdienst meteen aan de slag ging met de productie van het tweede seizoen.

Na lang wachten heeft Netflix nu de datum bekend gemaakt waarop de series te zien zal zijn: 17 december. Perfect om die koude kerstdagen door te komen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.