EA zet Mbappé opnieuw op de cover van FIFA 22, morgen meer info over de game zelf

FIFA 22 Mbappé

Je kan er je klok mee gelijk zetten: elk jaar serveert EA ons tijdens de zomer de eerste detail van de nieuwste editie van hun voetbalgame, inclusief wie er op de cover komt te staan.

Dat laatste kunnen we alvast afvinken want EA SPORTS heeft officieel aangekondigd dat de Fransman Kylian Mbappé, aanvaller bij Paris Saint-Germain én wie zijn penalty miste op het voorbij EK waardoor Frankrijk naar huis mocht, de nieuwe cover athlete wordt voor FIFA 22. Het is het tweede jaar op rij dat de Fransman op de cover staat. Enkel grootheden zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo deden hem dat voor.

“Het is geweldig om twee keer achter elkaar op de FIFA-cover te staan“, zegt Kylian Mbappé. “Ik heb een hele speciale relatie met de game en kijk ernaar uit om samen met jullie allemaal van FIFA22 te gaan genieten”.

En we krijgen morgen nog meer informatie over FIFA 22. Want EA belooft morgen een “game-changing” onthulling te doen. Wij volgen het voor jullie op de voet!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'EA zet Mbappé opnieuw op de cover van FIFA 22, morgen meer info over de game zelf'

  1. ‘game changing’? Eindelijk Volta online multiplayer activeren? pff

Reacties zijn gesloten.