Treyarch gunt ons eerste blik op Cold Wars nieuwste Zombies-map Mauer Der Toten

Wanneer ik de buik vol heb van Cold Wars multiplayer en lekker ontspannen wil knallen, dan is er niets leukers dan zombies afmaken. En binnenkort kan dat op een nieuwe map genaamd Mauer Der Toten, op zich al een super coole naam vind ik trouwens.

Treyarch verwent ons eindelijk met een eerste trailer voor Mauer Der Toten, de volgende Zombies map in Call of Duty: Black Ops Cold War. De map voegt zich bij de twee bestaande ronde-gebaseerde Zombies maps, en zal beschikbaar zijn op 15 juli met de mid-season update.

Mauer Der Toten neemt ons mee naar Berlijn in februari 1985. De gebeurtenissen volgen op Outbreak’s Operation Excision, het meest recente hoofdstuk in het verhaal van de Zombies. Requiem-agenten worden gevangen genomen en bedreigd door Kravchenko, en moeten voor hem werken om in leven te blijven.

Mauer Der Toten speelt zich af in het centrum van Berlijn, de gevechten vinden plaats in de straten van de stad, smalle gangen van flatgebouwen en zelfs op daken. Er zijn verder ook kabelbanen die je van het ene dak naar het andere brengen, en er is een ondergronds gedeelte met wat lijkt op een metrostelsel.

Mauer Der Toten introduceert ook een nieuw wapen, de CRBR-S, dat in vier verschillende varianten kan worden aangepast. Ook is er de terugkeer van de Mule Kick-perk, waarmee je een derde wapen kunt uitrusten, en zijn er nieuwe soorten vijanden om tegen te vechten.

Ik heb er alvast zin in!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)