Nintendo’s GameCube is plots super trending op sociale media

Als je mij vraagt wat mijn favoriete Nintendo-console is, dan antwoord ik daar meteen op: de GameCube. Een fantastische console die verscheen in 2002 en waar ik geweldige games op gespeeld heb.

En het ziet er naar uit dat ik niet de enige ben want de GameCube is dezer dagen trending op sociale media. Heel veel mensen uiten plots hun liefde voor Nintendo’s, wat mij betreft, fel onderschatte console.

Zelf denk ik spontaan aan games als Eternal Darkness, Metroid Prime, The Legend Of Zelda: The Wind Waker en dé game die ik moest hebben op dag van release Star Wars: Rogue Squadron II – Rogue Leader. Of de enige Super Mario-game die ik ooit graag gespeeld heb; Super Mario Sunshine. Het was een geweldige console met geweldige games waar ik nog vaak aan terugdenk.

Misschien is dit het moment om Nintendo te vragen om eindelijk een GameCube mini uit te brengen? Want als er één Nintendo-console is die meer dan de moeite waard is om weer te shinen, dan is dat de GameCube.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)