Razendsnelle F1 2021 launch trailer

Het Formule 1-circus reist momenteel de wereld rond, en op 13 juli is het aan ons om het beste van onszelf te geven in EA en Codemaster’s F1 2021. Maar voor het zover is moeten we eerst de kwalificaties en de launch trailer overleven.

Vanaf 13 juli kunnen we achter het stuur kruipen in Codemasters’ F1 2021. Deze game is de natte droom voor elke F1-fanaat en bevat alle teams, coureurs en circuits uit de  2021 FIA Formula One World Championship.

F1 2021 wordt voor het eerst uitgebracht voor next-generation consoles en introduceert een splinternieuwe verhaalmodus, een uitgebreide carrièremodus voor twee spelers en drie nieuwe circuits: Portimão, Imola en Jeddah, die gratis beschikbaar worden voor alle spelers als extra content na de lancering. 

In de nieuwe verhaalmodus, genaamd Braking Point, racen spelers hun weg omhoog vanuit de Formule 2 richting de enerverende wereld van de Formula 1. De uitgebreide carrièremodus introduceert een optie om met twee spelers te spelen, zowel online als vanaf de bank.

Het wordt hierdoor mogelijk om een carrière te ervaren in hetzelfde team of tegen elkaar te strijden in rivaliserende teams tijdens synchrone racesessies. Ook introduceert de carrièremodus een element genaamd Real-Season Start, dat spelers in staat stelt om hun carrière op ieder moment tijdens het seizoen te laten starten op basis van de real-life competitiestand van het kampioenschap bij de coureurs en constructeurs van dat moment.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)