Netflix lost eerste full trailer voor Kingdom-prequel Ashin of the North

Ook genoten van de Koreaanse Netflix-serie Kingdom en zin in meer? Dat kan met de film Ashin of the North, een prequel op de serie.

In deze trailer ontdekken we meer over de achtergrond van het hoofdpersonage Ashin. Zij was immers het personage dat de Resurrection Plant ontdekte, en daarmee eigenlijk het zombievirus tot leven bracht.

Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking voeden de wraak van een vrouw voor het verlies van haar stam en familie in deze speciale aflevering van “Kingdom”.

Het verhaal van Kingdom ging als volgt: Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)