Meer details over nieuwigheden in Death Stranding: Director’s Cut, ook releasedatum bekend gemaakt

Death Stranding

Tijdens het voorbije Summer Game Fest kondigde Kojima aan dat er een Director’s Cut komt van Death Stranding. Gisteren kregen we meer details over deze versie in een nieuwe gameplaytrailer.

In de Director’s Cut voor PlayStation 5 krijgen we uiteraard verbeterde graphics voorgeschoteld. Maar ook meer missies die dieper ingaan op het verhaal staan op het menu. Daarnaast zullen er ook een pak quality-of-life aanpassingen doorgevoerd worden.

Denk daarbij aan nieuwe mogelijkheden tijdens gevechten, een nieuw ‘Master’-wapen, een ‘buddy bot’ die je zal helpen bij het dragen van pakjes, turrets én een katapult waarmee je pakjes vooruit kan schieten in plaats van ze te dragen.

Naast al deze verbeteringen maakte Hideo Kojima ook bekend dat Death Stranding: Director’s Cut op 24 september naar de PlayStation 5 komt. Wanneer je de PS4-versie al in huis hebt, kan je voor 10 euro upgraden naar deze Director’s Cut op PS5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Meer details over nieuwigheden in Death Stranding: Director’s Cut, ook releasedatum bekend gemaakt'

  1. Ik ben helemaal pro remasters van games van 5 of 10 jaar geleden maar de nieuwe trend van re-re-re-releases van dezelfde game ‘maar een beetje beter’ mag echt wel eens stoppen. Goty edities met dlc zijn nog te verdedigen, maar dezelfde game met lichte aanpassingen is toch wel een brug te ver. Geeft me het gevoel dat ik eerst de inferieure versie heb mogen kopen op ps4 om nu pas het ‘afgewerkte’ product te krijgen… om dan over 5 jaar de remaster voorgeschoteld te krijgen.

Reacties zijn gesloten.