Trailer horrorprent The Swarm is niet voor mensen met een fobie voor vliegende insecten

Hoe sta jij tegenover insecten? Angst voor spinnen of ander kruipend en vliegend ongedierte? Of meer nog, wat zou jij doen als er een enorme zwerm sprinkhanen in, rond en op je huis neerdaalt? Op zoek naar bloed…

Dat zie je binnenkort, vanaf 6 augustus, in de Netflix-film The Swarm…

Virginie woont op een boerderij met haar kinderen Laura (15) en Gaston (7) en kweekt sprinkhanen als eiwitrijk gewas. Het leven is hard: geldzorgen en praktische problemen stapelen zich op, de spanningen met haar kinderen en buren lopen hoog op. Maar alles verandert wanneer ze ontdekt dat de sprinkhanen plots een voorliefde krijgen voor mensenbloed…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)