Jason Momoa is uit op wraak in eerste trailer voor Netflix-film Sweet Girl

Hoeven we Jason Momoa nog voor te stellen? De man die schitterde als Aquaman in de gelijknamige film, of vocht voor vrijheid in de Netflix-serie Frontier. Binnenkort speelt hij de hoofdrol in een actietiethriller op Netflix, genaamd Sweet Girl.

Het verhaal van Sweet Girl gaat als volgt: Een man (Jason Momoa) wil de dood van zijn vrouw wreken op degenen die verantwoordelijk zijn en tegelijkertijd zijn enige overgebleven gezinslid beschermen: zijn dochter.

Als fan van Jason Momoa zijn we alvast benieuwd naar het eindresultaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)