Neem het op tegen demonen in Hunter’s Arena: Legends gameplay trailer

Naast zombies is er nog ander gespuis dat we graag de kop inslaan of naar de diepste krochten van de hel knallen, namelijk demonen. In Hunter’s Arena: Legends is er alvast geen gebrek aan demonen. Gelukkig maar…

Duik in de mystieke wereld van Hunter’s Arena. Word een Hunter en vecht zowel tegen demonen als tegen elkaar om te overleven in het gevaarlijke tijdperk van de oude demonen.

Jager, prooi of beide? Dat weet je nooit met zekerheid in Hunter’s Arena…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Neem het op tegen demonen in Hunter’s Arena: Legends gameplay trailer'

Reacties zijn gesloten.