“Mijn nieuwe Aimbot is ondetecteerbaar op consoles en pc” zegt cheat maker

Cheaters? Ik word er zot van! Het lijkt trouwens wel alsof Call of Duty Cold War de laatste weken enkel bevolkt wordt door cheaters, campers en godbetert base rapers

Eerlijk? Mijn vele uurtjes, waaronder een pak nachtelijke, Call of Duty Cold War waren voor mij pure ontspanning. Lekker knallen en objectives doen met mijn vaste maatje Razer, wat leuteren en vooral genieten. Pure ontspanning…

Maar de laatste twee weken is het meer en meer een nachtmerrie aan het worden. Cheaters, base rapers, campers, het is onvoorstelbaar wat ik de laatste weken gezien en meegemaakt hebt. En het gaat er precies niet op beteren…

Op 4 juli verscheen er op YouTube een nieuwe video waarin een nieuwe cheat werd aangekondigd die op elk platform zou werken, zowel console als pc. En om de cheat te promoten werd Call of Duty gebruikt… Maar de maker zegt dat de cheat werkt voor elk spel op elk platform. Hij belooft bovendien dat de cheat niet te detecteren is door de anti-cheat software van ontwikkelaars.

Het nieuwe cheat programma bevat typische anti-competitieve functies zoals auto-aim, auto-lock on, en zelfs de mogelijkheid om te detecteren welk wapen een speler gebruikt om automatisch de recoil terug te dringen.

De hack zou gebruik te maken van een gesofisticeerd programma, naar verluidt geholpen door machine learning, dat gameplay video van een console neemt via netwerk streaming of capture card en deze doorgeeft aan een nabijgelegen computer die vervolgens informatie toont die de cheater kan gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“Mijn nieuwe Aimbot is ondetecteerbaar op consoles en pc” zegt cheat maker'

Reacties zijn gesloten.