Nieuwe Red Dead Online Blood Money-update verschijnt op 13 juli

Niet alleen GTA Online maar ook Red Dead Online draait op volle toeren. Op 13 juli krijgt de game een nieuwe update die door het leven gaat als Blood Money.

De nieuwste update voor Red Dead Online, genaamd Blood Money, verschijnt op dinsdag 13 juli. Deze update brengt een hele reeks nieuwe illegale ondernemingen naar de frontier. Om spelers te helpen zich hiervoor klaar te stomen zijn er nu een week lang bonussen beschikbaar, waaronder:

  • Dubbel RDO$ en XP bij A Land of Opportunities Missions, plus een beloning voor een gratis Treasure Map bij het voltooien van de missie “Kill Them, Each and Every One”
  • Dubbel RDO$ en XP bij alle Showdown Modes, plus een beloning voor 30% korting op een Ability Cardvoor het winnen van een Showdown Mode
  • Een aanbieding van 50% korting op een geselecteerd wapen voor alle spelers met Rank 100 of hoger, en een aanbieding van 3 Gold Bars korting op een Bar Theme voor Moonshiners boven Rank 100 die een Showdown Mode winnen
  • Aankoopbonussen voor wapenaanpassingen: een aanbieding van 40% korting op een geselecteerde Revolver, evenals 200 Express Revolver Ammo, voor alle spelers die deze week een wapenaanpassing kopen
  • Geen Rank-vereisten deze week voor wapens of Pamphlets die bij de Fence worden verkocht
  • Nieuwe kortingen: 40% korting op alle Ability Cards, wapens die verkocht worden bij Fences, en Weapon Crafting Pamphlets, plus 30% korting op alle Shotguns, Sniper Rifles, Turkoman Horses, Hats, en Bandoliers
  • Nieuwe Prime Gaming-voordelen: spelers die vóór 2 augustus verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen beloningen voor een gratis Saddle, 2 gratis Treasure Maps en een aanbieding van 40% korting op de Fast Travel Post

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)