Explosieve trailer voor The King’s Man

Klinkt The King’s Man je niet bekend in de oren? Dan zal dat hopelijk wel het geval zijn bij Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle. The King’s Man is namelijk een prequel op de twee andere.

Eind dit jaar kunnen we dus in de bioscoop gaan zien naar The King’s Man, de film die ons toont hoe het allemaal begonnen is voor deze geheime organisatie.

Het verhaal gaat als volgt: Terwijl de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis bijeenkomen om een oorlog te beramen en miljoenen mensen uit te roeien, moet één man tegen de klok racen om ze te stoppen.

Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King’s Man. Het stripboek “De Geheime Dienst” door Mark Millar en Dave Gibbons.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)