Zack Snyder maakt een grimmige door Star Wars geïnspireerde scifi-film voor Netflix

Zack Snyder dat is de kerel achter Justice League en Army of the Dead. Na Army of the Dead heeft de man het plan opgevat om een door Star Wars geinspireerde scifi-film te maken voor Netflix.

Army of the Dead was, hoe zal ik het zacht uitdrukken, een film om van te genieten met je verstand op nul, een zak chips (zout met ribbelkes voor mij) en een frisdrankje dabei. Niets meer en niets minder.

Volgens The Hollywood Reporter gaat Snyders volgende project voorlopig als Rebel Moon door het leven, en is het geïnspireerd door Star Wars en het werk van Akira Kurosawa. Uiteraard exclusief voor Netflix.

Net als Army Of The Dead hoopt Snyder ook hier een potentiële franchise uit de grond te stampen en dat Rebel Moon het begin kan zijn van een universum waarop hij verder kan bouwen.

Rebel Moon is gebaseerd op een Star Wars-pitch die Snyder jaren terug maakte. De film focust zich op een kolonie die in vrede leeft aan de rand van het heelal en in conflict raakt met een tirannieke heerser genaamd Balisarius. In een poging Balisarius voor eens en voor altijd uit te schakelen, stuurt de kolonie een jonge vrouw met een mysterieus verleden naar naburige planeten om een alliantie te vormen en een laatste stand te maken. Lucy Skywalker?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)