Sony’s State of Play nu donderdag draait om Deathloop

Nu donderdag, om 23u00 onze tijd, kan je via Sony’s YouTube- en Twitch-kanaal genieten van een nieuwe State of Play. Maar verwacht geen mirakels…

Via hun eigen blog kondigt Sony aan dat we nu donderdag dus kunnen genieten van een nieuwe State of Play-uitzending.

Maar het zal een sobere uitzending worden zo blijkt. Centraal staat Bethesda’s Deathloop, een game waar ik persoonlijk niet wild van ben, maar bon smaken verschillen natuurlijk. Tijdens de presentatie mogen we alvast negen minuten Deathloop gameplay verwachten. Leuk voor de fans van de game.

Daarnaast krijgen we ook indiegames en third-party games te zien. Misschien zit daar nog wel iets interessants tussen.

We weten ook wat we niet moeten verwachten, namelijk updates of beeldmateriaal van onder andere de nieuwe God of War, Horizon Forbidden West of de nieuwe PlayStation VR. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)