Sfeervolle intro cinematic voor Tales of Arise

Tales of Arise

De Tales of Arise-games zijn niet echt mijn ding. Dat neemt echter niet weg dat deze er heel mooi en kleurrijk uitzien, en door heel wat fans gekoesterd worden. En gelijk hebben ze. Dat bewijst ook deze intro cinematic weer.

Het openingsfilmpje van Tales of Arise, dat gemaakt werd door beroemde animestudio Ufotable, geeft een glimp van de avontuurlijke reis die ons te wachten staat in Tales of Arise.

De intro bevat ook, voor de fans van het genre, de openings track van het spel, Hibana van Kankaku Piero.

In Tales of Arise volgen we de reis van Alphen en Shionne in hun zoektocht om Dahna te bevrijden van de heerschappij van Rena. Om hen te helpen in hun strijd krijgen ze gezelschap van Rinwell, Law, Kisara en Dohalim, die allemaal hun eigen motieven, verhalen en vechtcapaciteiten meebrengen naar de groep. 

Tales of Arise verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)