System Shock Remake laat zich nog eens zien met zeven minuten nieuwe gameplay

Hoe zou het met de System Shock Remake zijn vraagt een mens zich af. Wel goed blijkbaar. We krijgen vandaag maar liefst zeven minuten aan nieuwe gameplay te zien.

System Shock is zo een van die games die je, eigenlijk net zoals Alien Isolation, één keer in je leven gespeeld moet hebben. Die sfeer, die spanning die te snijden is, het feit dat je op het tipje van je stoel met opengesperde muil zit te kijken, en vooral te luisteren, wat er je te wachten staat.

Wij hopen en bidden dat Nightdive Studios deksels goed weet waar ze mee bezig zijn. Maar op de onderstaande video afgaand ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de remake. Normaal zou de game nog deze zomer moeten releasen, dat is zo ongeveer nu, toch?

En voor ik het vergeet, als je zin hebt in een gratis demo, surf dan gewoon naar Steam en speel hem.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)