Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm verlegt de focus naar nieuwe projecten

Na twee jaar stopt ontwikkelaar NetherReam met het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe content voor het twee jaar oude Mortal Kombat 11. De laatste grote contentdrop gebeurde in november van vorig jaar toen onder andere Rambo werd toegevoegd aan het bloederige vechtspel.

NetherRealm zegt in een Twitterbericht dat het team zich nu wil focussen op nieuwe projecten en Mortal Kombat 11 achter zich laat. Wat deze projecten zijn, vertelt de Amerikaanse ontwikkelaar er uiteraard niet bij.

Al zou het volgens enkele geruchten gaan over een vechtspel met Marvel-personages. Dit zou enerzijds een logische keuze zijn, omdat NetherRealm de meesters zijn in dit genre. Langs de andere kant zou dit een doorn in het oog zijn van DC, die ook al met deze ontwikkelaar samenwerkte voor de Injustice-games.

Of mogen we binnenkort met Mortal Kombat 12 aan de slag? Tijd zal raad brengen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Mortal Kombat-ontwikkelaar NetherRealm verlegt de focus naar nieuwe projecten'

  1. Benieuwd of MS dit team gaat inlijven om oa een nieuwe Killer Instinct te maken. Het is mogelijk “acquisition season” maar dan een pak vroeger dan de maand october. Ben benieuwd of er iets van komt …

Reacties zijn gesloten.