My Friend Pedro: Ripe for Revenge aangekondigd

Als er één game is die je zeker moet aanschaffen tijdens de lopende Steam Summer Sales, dan is dat zeker en vast My Friend Pedro. Intense actie, Matrix-toestanden, duizenden kogels die om je oren vliegen, bullet time en een banaan… Trust me, je zal het je niet beklagen!

En het goede nieuws is nu dat de game, en de banaan, rijp genoeg zijn voor een mobiele opvolger. Devolver Digital heeft namelijk My Friend Pedro: Ripe for Revenge voor iOS en Android aangekondigd met een releasedatum van 5 augustus.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge brengt een nieuw verhaal binnen hetzelfde universum, aangevuld met wat nieuwe features.

Ze ontvoerden zijn vrouw en kinderen en lieten hem voor dood achter. Maar er is meer voor nodig om de familie van deze banaan te verdelen. Help je vriend Pedro met het serveren van ijskoude wraak, met een vleugje kogels er bovenop!”

De bijhorende aankondigingstrailer zet een aantal van deze nieuwe features alvast in de verf. Kijk en geniet want ook dit wordt weer een waar, allesbehalve kogelvrij, ballet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)