A Plague Tale Innocence nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X/S

Op zoek naar een steengoede single player-game met een pakkende en emotionele verhaallijn om deze kwakkelzomer door te komen? Dan kunnen we je van harte A Plague Tale Innocence aanbevelen.

Om te beginnen omdat deze titel nu ook beschikbaar is voor PlayStation 5 (zelfs gratis als je PS Plus-abonnee bent) en op Xbox Series X/S.

Je was er al mee gestart op je vorige console maar om de een of andere reden gestopt? No worries! Je saves van de last-gen versies op consoles worden overgedragen naar de next-gen versies.

Opgelet echter: Terwijl saves automatisch van Xbox One naar Xbox Series X|S worden overgezet, moeten PS5-spelers eerst de nieuwste patch voor de PS4-versie van de game downloaden voordat ze de game op PlayStation 5 opstarten.

De next-gen versie van het spel ondersteunt 4K-resolutie op PS5 en Xbox Series X naast 3D-audio-ondersteuning. Daarnaast maakt de update 60fps mogelijk op de next-gen consoles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'A Plague Tale Innocence nu beschikbaar op PS5 en Xbox Series X/S'

  1. Misschien een beetje aanvullend want niet specifiek vermeld: A Plague Tale Innocence is ook op Game Pass “gratis” (upgrade iets van een 41,9 GB) + het vervolg zal ook dag 1 op GP verschijnen.

Reacties zijn gesloten.