Pragalicious Podcast #011 | Duivelse scalpers & dilemma’s, Battlefield 2042, GTA 6 & de snelste auto

In de elfde aflevering van de Pragalicious Podcast staat de crew oog in oog bij enkele hartverscheurende gamedilemma’s die ze voorgeschoteld kregen van de beste twaalfde man, jullie!

Kiezen Praga, Kevin, Luca en RoMa voor Doom of Wolfenstein? Wint Uncharted of Tomb Raider? Daarnaast vroeg een andere luisteraar onze mening over consolescalpers en hebben ze het ook nog over Elden Ring, de snelste auto ooit, mutantenhoofden en wc-papier hamsteren.

Smakelijk!


02:02 – FromSoftware zegt dat Elden Ring makkelijker wordt dan de Souls-series
05:27 – Battlefield 2042 zal zijn 128-player lobbies vullen met bots indien nodig.
07:24 – Volgens steeds meer geruchten maakt EA Play Live op 22 juli iets nieuws rond Dead Space of Titanfall bekend
10:22 – Volgens insiders verschijnt GTA 6 niet voor 2025
12:30 – Luisteraarsvraag: 11 gigantische dilemma’s tussen klassieke gamereeksen.
28:03 – Luisteraarsvraag: wat kunnen bedrijven zoals Sony en Nvidia doen tegen scalpers?
33:19 – De suggesties van het huis


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
➤ YouTube

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Pragalicious Podcast #011 | Duivelse scalpers & dilemma’s, Battlefield 2042, GTA 6 & de snelste auto'

  1. Souls games zijn volgens mijn nog altijd niche games, ondanks dat ze gekend zijn omwille van hun moeilijkheidsgraad. Elden Ring zal zeker niet makkelijk worden, misschien enkel een toevoeging van een soort van Easy mode. Vroeger had ik ook meer voeling met moeilijker games, wegens meer tijd of full click met het spel. Ninja Gaiden reeks op Xbox bvb en het spelen vd moeilijkste game modes in andere games. Met ouder worden wil je soms gewoon de story mode doorlopen en zijn er zoveel andere games om door te spelen. Ook ik heb dus soms een probleem met de controller, men kan gewoon knoppen combinaties invoeren dan vroeger.
    California games of Ski or Die, man, das echt lang geleden, Commodore 64 of Amiga? Spider-Man of Batman, Superman zeker 🙂 Respect voor de grondlegger, Pragha, lol. Heb zelf de eerste MOH games op PSX gespeeld dus ik snap het maar als je opgroeit met COD? Scalpers hebben mijn inziens geen normen en waarden meegekregen. Het is niet omdat je het kan dat je anderen moet beduvelen, tenzij alle gewone mensen makkelijk hun console in huis gehaald zouden hebben. Ipv WC papier vergelijk ik het met medicijnen (het medicijn dat je dringend nodig hebt 300% duurder maken), maakt het moreel misschien wat zichtbaarder, al is zonder WC papier zitten ook geen lachtertje. Tot de volgende 😉

Reacties zijn gesloten.