Vin Diesel bevestigt vierde Riddick-film, nieuwe game ligt ook op tafel

Wie kent er de Riddick-films nog? Deze best wel onderschatte films, waren enorm populair begin jaren 2000. De laatste film dateert van 2013 en er wordt al jaren gesproken over een mogelijk vierde deel. En dit zou er sneller kunnen komen dan we zelf denken.

Gamesradar heeft namelijk met Vin Diesel gesproken en hij bevestigde dat het script klaar is en dat er snel gestart zou kunnen worden met de opnames. Deze zouden plaatsvinden in Australië, net als het eerste deel uit de serie Pitch Black.

It’s so funny, I was just wearing my Furyion shirt,” vertelt Diesel. “David Twohy, he wrote a great script. It’s just a matter of timing when we get that opportunity to shoot that. But I believe we’re shooting that in Australia. And it would be the fourth chapter in that series, which would be awesome.”

Daarnaast bevestigde de Amerikaanse acteur dat er ook dat er interesse is om een nieuwe game te ontwikkelen die gebaseerd zal zijn op deze vierde film. De vorige game, The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, verscheen in 2004 voor de Xbox en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Vin Diesel bevestigt vierde Riddick-film, nieuwe game ligt ook op tafel'

Reacties zijn gesloten.