Nieuwe trailer onthult quality of life-verbeteringen in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Binnenkort verschijnt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD op Nintendo Switch. De game werd uiteraard helemaal gepimpt om te schitteren op Nintendo’s console. Wat dat betekent sommen we even voor je op.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verschijnt op 16 juli voor de Nintendo Switch. Dit klassieke avontuur is speciaal voor de Nintendo Switch-release op verschillende manieren verbeterd, onder andere met betere prestaties, soepelere bewegingsbesturing en nieuwe controls. Daarnaast heeft de game een aantal zogenaamde “quality of life”-verbeteringen gekregen die te zien zijn in onderstaande trailer.  

De verbeteringen zijn inclusief:

  • Optionele hulp van Fi: Fi verschijnt alleen in cut-scenes of wanneer nodig en kan daarnaast handmatig worden opgeroepen voor advies of hulp
  • Verbeterde framerate: De game loopt nu op 60 beelden per seconde, waardoor de gameplay soepeler verloopt
  • Dialogen doorspoelen: Spelers kunnen de teksten die in beeld verschijnen vooruitspoelen door op de B-knop te drukken
  • Gestroomlijnde informatie over voorwerpen: Uitleg over verzamelbare voorwerpen, zoals insecten en materialen, verschijnt alleen de eerste keer dat zo’n voorwerp wordt gepakt
  • Tussenfilmpjes overslaan: Spelers kunnen filmpjes overslaan door op de minknop te drukken
  • Autosave: Vorderingen in de game worden automatisch opgeslagen, naast de bestaande optie om handmatig te saven
  • Tutorial-dialogen zijn over te slaan: De inleidende speler-tutorials zijn bijgewerkt om ze minder opdringerig te maken

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)