Star Wars: The Old Republic krijgt Legacy of the Sith-uitbreiding

Een mens zou het bijna vergeten maar naast World of Warcraft en The Elder Scrolls Online, de MMO’s voor de fans van het fantasygenre, bestaat er nog een hele coole MMO, namelijk Star Wars: The Old Republic. Met andere woorden de natte droom voor elke Star Wars-fan. En deze krijgt er binnenkort weer een heerlijke uitbreiding bij.

Star Wars: The Old Republic viert zijn tiende verjaardag en dat is voor BioWare reden genoeg om Legacy of the Sith aan te kondigden, de volgende grote uitbreiding voor deze populaire MMORPG.

Legacy of the Sith voert spelers tijdens hun jacht op Darth Malgus mee op een avontuur naar de uithoeken van een galaxy far, far away, waaronder de aquatische planeet Manaan. Daarnaast verhoogt de grote update de level cap tot level 80 en introduceert het de zwaarste uitdagingen tot dusver, een Flashpoint die zich afspeelt in een bergtombe op de afgelegen planeet Elom en een Operation in de overblijfselen van een onderzoeksstation in de verre ruimte.

Tevens introduceert de uitbreiding een nieuwe feature genaamd Combat Styles, die de spelersopties verbreedt en diverse quality of life-upgrades toevoegt. Star Wars-fans krijgen tijdens de feestdagen de kans om het bekroonde verhaal van Star Wars: The Old Republic opnieuw te ontdekken in Legacy of the Sith op PC via SWTOR.com en Steam. Hiermee wordt de aftrap gegeven voor het tienjarig-jubileum, dat gedurende heel 2022 wordt gevierd met de introductie van nieuwe content, evenementen, updates en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)