Pas het uiterlijk van je Diablo IV-character tot in het kleinste detail aan

Diablo 4

Sinds de aankondiging van Diablo IV op BlizzCon 2019 kijk ik reikhalzend uit naar het nieuwste deel in de Diablo-franchise. De ontwikkelaars willen terug naar de roots van de reeks qua look & feel, maar ze zullen ook heel wat nieuwigheden implementeren.

In de nieuwste developer diary spreekt Blizzard over de mogelijkheden om je personage tot in het kleinste detail aan te passen. Voor het eerst in de reeks kan je dus het uiterlijk van je personage volledig zelf kiezen.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Je kan de kleur en vorm van je kapsel aanpassen, de kleur van je ogen, tatoeages en ga zo maar door. Bovendien kan je ook de kleur van je gevechtsuitrusting aanpassen. Dit alles moet ervoor zorgen dat je een nauwere band krijgt met je personage.

In onderstaande video’s zie je enkele prachtige voorbeelden van de verschillende mogelijkheden bij de Barbarian- en de Rogue-klasse.

Er is tot op de dag van vandaag jammer genoeg nog geen releasedatum bekend voor Diablo IV.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.