Het YouTube-kanaal van Dead Space vertoont na acht jaar een teken van leven

Dead Space

Het is nagelbijtend aftellen tot 22 juli. Want dan geeft Electronic Arts een online presentatie waarbij, hopelijk, een pak nieuwe games worden aangekondigd. En zoals het hoort, doen er voorafgaand aan deze presentatie heel wat geruchten de ronde.

Een van de meest hardnekkige gaat over Dead Space. Zo vertellen verschillende insiders dat er gewerkt wordt aan een remaster van de trilogie, iets waar heel wat fans wel zien zitten!

En om nog wat olie op het geruchtenvuur te gooien, blijkt EA na acht jaar het YouTube-account van Dead Space tot leven te hebben gewekt. Sinds 2013 had de pagina een profielfoto met het logo van Dead Space 3. Dit werd gisteren plotseling aangepast.

Niet het meest wereldschokkende nieuws uiteraard, maar wel iets dat perfect past binnen de berichten dat EA de Dead Space-franchise nieuw leven in zal gaan blazen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.