Insiders hinten naar mogelijke Dead Space Trilogy Remaster

Dead Space

Nu Mass Effect zijn Legendary Edition heeft, zou het cool zijn als EA nog een andere trilogie uit zijn stal trakteert op een remaster. En waarom niet Dead Space?

Een conversatie op Twitter tussen twee insiders uit de gamesindustrie heeft ertoe geleid dat de fans weer een beetje hoop kunnen/mogen krijgen op een mogelijke remaster van de Dead Space-trilogie.

Jez Corden van Windows Central en Nick Baker van XboxEra waren lekker aan het keuvelen op Twitter over de mogelijkheid van een Dead Space-remaster. Het gesprek begint met Nick die zegt: “Weet je, hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik denk dat Dead Space een kans heeft om op een of andere manier terug te komen. Of het nu via remasters of een vervolg is. Of hopelijk allebei.

Jez antwoordt dan: “Dat zou toch wel erg cool zijn, nietwaar Nick? Je weet wel. Als het echt zou gebeuren, misschien? Dat zou echt gaaf zijn.”

Beide heren hadden het in het verleden meerdere keren bij het rechte eind, dus wie weet misschien was het wel een subtiele hint. En als het niets wordt, dan hebben we toch wel even hoop gehad op deze zonnige dag in juni.

De toekomst zal het uitwijzen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)