Solstice of Heroes-event keert op 6 juli terug in Destiny 2

Destiny 2-spelers kunnen vanaf 6 juli opnieuw aan de slag met het gratis Solstice of Heroes-event. De jacht op glorieuze loot, waaronder unieke armor sets en een nieuw legendarisch wapen, is opnieuw geopend.

Solstice of Heroes eert de guardians die The Last City hebben verdedigd en op 6 juli keert het event terug in Destiny 2. Het event is voor iedere speler gratis bij te wonen en duurt een maand. Guardians van over de hele wereld kunnen afreizen naar de European Aerial Zone om bazen te verslaan en caches te openen, op jacht naar klassespecifieke-armor die kan worden geüpgraded met een darkness-banishing glow en nog veel meer andere geweldige loot.  

Iedere dag van het event krijgt een element toegewezen en guardians moeten hun aanvallen aanpassen aan het dagelijkse element om de vier unieke elementaire buffs op te laden. Ook zijn er speciale Prism-dagen. Op deze dagen kunnen Guardians alle vier de buffs opladen, maar ze kunnen er maar één tegelijk activeren. 

Naast de klassespecifieke-armor introduceert Solstice of Heroes dit jaar een nieuwe Legendary Shotgun, een Exotic Ghost Shell, een Embleem en Solstice-pakketten vol met goodies. Eververse biedt universele Glowing Ornaments aan voor Silver of Bright Dust. Deze Ornaments worden afgestemd op de subklasse waarmee de Guardian is uitgerust. Er kunnen ook nieuwe schepen, Sparrows en cosmetica worden verzameld en spelers kunnen bovendien een nieuw embleem verdienen door de inleidende Solstice of Heroes quest te voltooien. Als je de laatste Solstice-armor set hebt voltooid, dan wordt het exclusieve Solstice of Heroes-shirt van 2021 ontgrendeld in de Bungie Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)