Hearthstone: Fire Festival is terug

Van 6 juli tot en met 27 juli gaat het Fire Festival in Hearthstone opnieuw van start. Gedurende deze drie weken wordt de zomer gevierd en valt er heel wat lekkers te verdienen.

Ten eerste worden zeven legendarische queesten gelanceerd naast jouw daily quests. Ieder van die queesten levert een Year of the Phoenix-booster op. Het laatste exemplaar geeft je zelf gratis en voor niets een Flame Malufrion Hero skin voor jouw Druid! Dit alles wordt aangevuld met enkele leuke Tavern Brawls die iedere week anders zal zijn.

Ook verschijnt er een exclusieve bundel met enkele skins en card back. Let op: deze bundel is slechts verkrijgbaar tot en met 20 juli. Last but not least volgt er een afterparty vanaf 27 juli. Die krijgen we in de vorm van cosmetics in de Battlegrounds-modus. Die extra’s krijgen we onder de vorm van de Beach Party-bundel! Deze omvat maar liefst zeven zeven skins voor enkele Battlegrounds-helden en een skin voor de Bartender.

Inloggen op 6 juli is dus de boodschap!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.